(VIDEO) Španjolska liga: Hrvatski napadač Ante Budimir postigao pogodak pa zaradio crveni karton

Foto: fah

Hrvatski napadač Ante Budimir (27) postigao je pogodak za španjolskog drugoligaša Mallorcu u pobjedi 2-0 protiv Alcorcona, ali i zaradio crveni karton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budimir, koji je spominjan kao moguće pojačanje zagrebačkog Dinama, u zimskom prijelaznom roku je otišao na posudbu iz talijanskog drugoligaša Crotonea u španjolskog drugoligaša Mallorcu i u svom trećem nastupu postigao je prvi pogodak.

Budimir je zabio u 20. minuti iz jedanaesterca za vodstvo 2-0. Prije njega vodeći gol na utakmici zabio je Ariday Cabrera u 2. minuti. Međutim, 27-godišnji hrvatski napadač u 69. minuti isključen zbog drugog žutog kartona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši igrač Intera, Lokomotive, St Paulia i Sampdorije u Mallorci će ostati do kraja ove sezone. Tijekom prvog dijela sezone odigrao je 17 utakmica za Crotone te je zabio tri gola i upisao dvije asistencije.

Mallorca se nalazi na sedmom mjestu Segunde sa 37 bodova, osam manje od vodećeg Albacetea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.