(VIDEO) Srpski sportaši i dalje frustriani definitivnim gubitkom Kosova, bivši reprezentativac poručio američkoj političarki: ‘Gorjet ćeš u paklu zla babo’

Foto: Snimka zaslona

U Srbiji se, i to je njihova najveća nesreća, ne mire s činjenicama, jedna od tih činjenica je i ta da je Kosovo steklo svoju neovisnost te da se taj proces ne može zaustaviti. Na koncu će neovisnost Kosova priznati i sama Srbija, aktualni predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić, bivši šegrt ratnog zločinca, Vojislava Šešelja, prvi među njima. Sve ostalo je neuvjerljiva predstava za javnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kosovo je posjetila i bivša američka državna tajnica Madeleine Albright, koja je spomenutu dužnost obavljala u vrijeme administracije predsjednika Billa Clintona. Albright trenutno boravi u Prištini, glavnom gradu Kosova,  gdje se obilježava 20 godina od ulaska NATO trupa.  Kako prenosi Večernji list Albright i bivšeg predsjednika SAD Billa Clintona dočekao je veliki broj Kosovara, a dočekani su poput rock zvijezda.

Njihov se dolazak na Kosovo nije se svidio bivšem košarkašu Crvene zvezde, bivšem reprezentativcu Srbije, Marku Kešelju, koji je na svom Twitter profilu komentirao cijeli slučaj:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zločinac se uvijek vraća na mjesto zločina. Gorijet ćeš u paklu zla babo”, napisao je Kešelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.