(VIDEO) Stravični prizori na početku NBA sezone: Stravičan lom noge velike zvijezde

Foto: snimka zaslona

Spektakularnim utakmicama počela je NBA sezona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cleveland Cavaliersi predvođeni LeBronom Jamesom na svom su parketu pobijedili Boston Celticse 102:99, dok su prvaci Golden State Warriorsi u dramatičnom susretu izgubili od Houston Rocketsa s poenom razlike 122:121.

No, sve je šokirao strašan lom noge zvijezde Bostona Gordona Haywarda već u 7. minuti utakmice u Clevelandu.

Svi su se hvatali za glave dok se Hayward u bolovima nakon kobnog pada previjao na terenu, a od šoka se nisu oporavili do kraja prvog polvuremena kada su gubili s 18 koševa razlike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.