(VIDEO) Torino spreman za spektakl: Antologijski tjedan Lige prvaka i ‘ratničke boje’ Marija Mandžukića!

Foto: Snimka zaslona

Ušli smo u ”antologijski tjedan” Lige prvaka, četvrtfinale najjače klupske nogometne lige nosi nekoliko zaista vrhunskih nogometnih ”obračuna.” Jedan od njih je sutrašnji dvoboj u Torinu između Juventusa te Barcelone, kojem bi važan obol trebali dati Hrvati. Mario Mandžukić u Juventusu (Marko Pjaca zbog ozljede neće, naravno, igrati) te Ivan Rakitić u Barceloni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, ovaj se tjedan igra i druga velika utakmica četvrtfinala između Reala i Bayerna, u srijedu u Münchenu, za Real, naravno, igraju Luka Modrić i Mateo Kovačić. Dakle, Hrvati će svakako biti dobro zastupljeni u završnici Lige prvaka. Kad još spomenemo Danijela Subašića u Monaco, da ne nabrajamo dalje…

Torino spremno čeka početak velikog nogometnog spektakla, Messi i društvo, nadaju se navijači Juventusa, će naići na pravi otpor, klub je to izdao i službeni video kojim podiže atmosferu i ratnički duh uoči utakmice. Domaćini poručuju: “Vrijeme je” u sjajnom video uratku, u kojem su glavne uloge namijenjene napadačima, Dybali i našem Mariju Mandžukiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.