Vlado Šola nakon debakla Zagreba protiv Barcelone: ‘Bili smo hrabri, pokušali igrati brzo’

Foto: snimka zaslona

Rukometaši PPD Zagreba doživjeli su težak poraz, bolje rečeno debakl, u Barceloni od istoimenog kluba. Katalonci su slavili rezultatom 45:27.  Katalonsku momčad do pobjede su vodili Dika Mem s osam te Aleix Gomez Abello sa šest pogodaka. Kod Zagreba su najučinkovitiji bili Aleks Vlah sa pet  te Josip Božić-Pavletić i Luka Lovre Klarica sa po četiri pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na klupi Zagreba u ovoj utakmici, čiji su akteri ne tako davno bili konkurentni za europski vrh te je to bio i jedan od najvećih rukometnih europskih derbija, debitirao je bivši legendarni golman hrvatske reprezentacije Vlado Šola, koji je nakon debakla u Barceloni rekao:

“Pokušali smo igrati u brzom ritmu, bili smo hrabri. Doći ovdje i igrati brzi rukomet za mnoge ljude je vjerovatno samoubojstvo, ali moja vizija je brzi rukomet. Bila je ovo moja prva utakmica i želim pokazati svojim igračima da ćemo ići u ovom smjeru”.

Nakon četiri kola Lige prvaka Barcelona ima četiri pobjede, dok je Zagreb i dalje bez osvojenog boda. Barcelona je i dalje očito ostala europski rukometni div, dok se Zagreb, nažalost, znatno srozao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Zagreb gotovo da nije pružio nikakav odbor Barceloni, o čemu možda i najbolje svjedoči činjenica da je Barcelona u 18. minuti vodila  18:4. Do kraja utakmice Barca je rutinski odradila posao, na poluvremenu je katalonski klub imao prednost od 24:13.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.