Vukojević: Sviđa mi se ambiciozni plan Dinama za sljedeće tri godine

Foto: fah

Hrvatski veznjak Ognjen Vukojević (30), koji se vratio u zagrebački Dinamo, istaknuo je danas da mu se sviđa ambiciozni plan “modrih” za sljedeće tri godine, objavljeno je na internetskom portalu Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ljudi iz kluba su mi prezentirali plan za sljedeće tri godine koji mi se sviđa i u kojem želim sudjelovati. Nisam niti malo razmišljao kada sam vidio koliko su ambiciozni u Dinamu i kakvi su planovi, europski Dinamo u kojem klub pokušava zadržati ključne igrače kako bi se napravio pravi rezultat u domaćim i europskim natjecanjima. Nisam došao ovdje zbog dvije utakmice protiv Petrolula, to nema veze s istinom. Kada sam već spomenuo Petrolul, onda ću reći da su po meni oni puno bolja momčad od Aalborga i mislim da nas čekaju dvije teške utakmice”, izjavio je Vukojević na konferenciji za novinare.

Vukojević je došao na jednogodišnju posudbu iz kijevskog Dinama, uz mogućnost produljenja suradnje.

“Drago mi je što sam se vratio u Dinamo. U Kijevu sam proveo krasne igračke godine, ali došlo je vrijeme za povratak kući. Dinamo ima odlične igrače, mlade i treba vremena da se sve uklopi. Ja sam spreman svojim iskustvom dignuti sve na još veći nivo. Imam 30 godina i mogu još puno toga dati. Prošao sam pripreme i dolazim spreman. Nedostaje mi tek par utakmica kako bih ušao u pravi ritam”, kazao je Ogi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vukojević se je nedavno oprostio od hrvatske reprezentacije za koju je skupio 55 nastupa i zabio 4 gola.

“To je za mene zaključena priča, a ja reprezentaciji i izborniku želim puno sreće i bit ću veliki navijač”, dodao je.

Nakon jedne sezone u Rijeci, u Dinamo se vratio i desni branič Ivan Boras.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Vratio sam se kući, možemo to tako reći. Proveo sam nešto više od godinu dana u Rijeci, ali Zagreb je moj dom gdje sam odrastao. Mlad sam igrač, trebam učiti i imam sreću što mogu uz Ogija i ostale suigrače biti bolji nogometaš i čovjek”, kazao je Boras.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.