Zekić čestitao Dinamu pa se osvrnuo na suđenje: Ovo je postalo već malo previše

Foto: fah

Trener Osijeka Zoran Zekić nakon minimalnog poraza od Dinama na Maksimiru, čime je domaćin matematički potvrdio naslov prvaka, osvrnuo se na suđenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ključnim smatra događaj iz 60. minute nakon kojeg je sudac Kolarić isključio Duartea, stopera Osijeka.

– Čestitam prije svega Dinamu na novom naslovu. Što se tiče same utakmice, mislim da smo bili i konkurentni i u nekim nijansama i malo bolji do tog isključenja. Nažalost, poslije isključenja, naravno, sve je otišlo na Dinamovu stranu. Dinamo je prejak. Sada ja u tom slavlju Dinama moram spomenuti detalje koji mi se ne sviđaju, o kojima ne volim lamentirati, ali jednostavno sad je već prekipjelo. Zamolio bih ljude koji određuju ove ljude koji sude prvoligaškim momčadima da pošalju ljude da se ne uče na nama. Ovo je sad postalo već malo previše, stvarno mi opet nije jasno kada je crveni karton, kada nije crveni karton, rekao je Zekić, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.