Zimski prijelazni rok: Tko je najbliži odlasku iz Dinama?

Foto: fah

Hoće li jedan od najtalentiranijih nogometaša Dinama, Nikola Moro, karijeru nastaviti u Šahtaru? Naime, prema pisanju dijela hrvatskih i ukrajinskih medija Dinamo je već odbio jednu ponudu ukrajinskog kluba, koji se prošle jeseni u dva navrata susreo s hrvatskim prvakom u Ligi prvaka, obje su te utakmice završile podjelom bodova. Navodno je Šahtar za Moru ponudio 12 milijuna eura, no, riječ je tek o početnoj ponudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako pišu Sportske novosti Šahtar bi uskoro mogao i povisiti svoju ponudu s obzirom kako je mladi nogometaš Dinama već gotovo dvije godine na meti ukrajinskog kluba. Naime, prije dvije sezone na turskim pripremama, kad je Šahtar boravio u hotelu Regnum s Modrima, govorilo se o ponudi od 15 milijuna eura. U međuvremenu su se neke stvari promijenile, Dinamo je na europskoj razini postigao zavidne rezultate, što je i povećalo cijenu nogometaša Dinama na europskom nogometnom tržištu, a Šahtar ne odustaje od sjajnog Dinamova veznjaka. Konačno, jedan od glavnih ljudi u klubu iz Donjecka koji igrao u Šahtaru proslavljeni je kapetan Vatrenih Darijo Srna, a on također ima izvanredno mišljenje o majstoru iz plave svlačionice. O mogućem transferu pričalo se i ove sezone, još prije početka prijelaznog roka, pišu Sportske novosti.

Kako stvari stoje s jedne strane Moro, s druge strane Mislav Oršić, koji je na meti WBA, kojeg trenira Slaven Bilić, najozbiljniji su kandidati za napuštanje Maksimira, dok se za Gavranovića i Hajrovića, koje je Bjelica gotovo u potpunosti marginalizirao, čekaju adekvatne ponude.

Kako se zimski prijelazni rok zahuktava tako se i intenziviraju priče o odlascima nogometaša iz Dinama. Jedna od njih vezana je uz novopečenog španjolskog reprezentativca, Danija Olma, u čijem je slučaju i dalje tzv. pat pozicija. Mladi veznjak još se nije odlučio na potpisivanje novog ugovora, što naravno ne znači da se to neće dogoditi. Klub na tome inzistira, što je sasvim normalno, Dinamo se mora zaštiti. Isto tako saznajemo da osim one ponude Barcelone, nije stigla ni jedna druga za sjajnog veznjaka Modrih. Iz nekih menadžerskih izvora pak saznajemo da bi mogla doći iz – Rome. Po tim saznanjima, Vučica sprema ponudu koja bi možda mogla zadovoljiti Dinamove apetite. Dojam je ipak da će Olmo u zimskom prijelaznom roku napustiti Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.