Zlatko Kranjčar otkrio kako vidi stanje u reprezentaciji i gdje je nestao njegov sin Niko

Foto: fah

Zlatko Kranjčar uvijek je imao ponuda za posao, pa tako i sada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Stalno netko zove, ali zasad nisam s time opterećen. Upravo završavaju ili su tek zaključena prvenstva u određenim zemljama…”, rekao je za Sportske novosti.

“Uvijek bi se rado vratio u Hrvatsku, ali to ovisi tko ima ambicije i interes”, poručio je.

Luka Modrić je sedmi put zaredom proglašen igračem sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kroz igre je uvijek bio na visokoj razini kvalitete, nije podbacivao, jedan je od motora Reala. Iako, izbori su nezahvalni. Da sam ja glasovao, dvojio bih između Modrića i Mandžukića koji je prvak Italije. Zašto? Mandžukić je gol-igrač, a gol je taj koji se vrednuje. Messiju i Ronaldu gledamo u prvom redu golove, pa ih moramo cijeniti kod Manžukića. Dakako, ne umanjujući time Modrića”, smatra on.

U subotu je važna utakmica – ona protiv Walesa.

“Oni su napredovali od vremena kad sam vodio Crnu Goru, tada smo ih po jednom dobili i izgubili. Olakotna je okolnost što ne igra Ramsey, a i još neki igrači koji su ozlijeđeni. Ne smije ih se podcijeniti, ali bez obzira na poteškoće koje ima Dalić, da su određeni igrači ozlijeđeni, da nisu fit, mislim da je momčad u stanju napraviti pozitivan rezultat i samo o tome treba razmišljati. Ne valja sad gledati na igru, nego isključivo na bodove koji će nam opet dati mogućnosti da budemo mirni i sigurni na putu k Europskom prvenstvu”, kaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je li srebro s SP-a zapravo teret?

“Taj teret ne bi trebao biti problematičan. Igrači su svjesni da je to iza njih, da su napravili veliki uspjeh i za hrvatski nogomet i za sebe osobno, sad se treba okrenuti utakmicama koje dolaze i pokušati ponoviti rezultati kao što su bili na Svjetskom prvenstvu. Nakon Rusije bilo je premalo odmora, to se vidjelo u Ligi nacija. Skupina igrača je kasnije krenula s pripremama i trebalo im je vremena da steknu i igračku i fizičku formu. Mislim da bi sada moralo biti bolje, bez obzira što se igra nakon završenog prvenstva. Posjeduju kvalitetu, bez obzira na izostanke i uopće ne sumnjam da će pobijediti Wales”, zaključio je.

Na kraju je otkrio i gdje je njegov sin Niko Kranjčar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nije nestao, u Zagrebu je, igra tenis, pohađa Akademiju HNS-a, a komentirao je i utakmice engleske Premier lige u Dohi na BeIN-u, za Katar. Ide na Akademiju, sa zadovoljstvom, želi to apsolvirati i doći do licence, a hoće li se u tih dvije ili tri godine pojaviti u njemu velika želja, ne mogu reći. Trenutačno nije jako zagrijan. S tom licencom možda može ući u menadžment. Moguće je da će od nove sezone opet komentirati za BeIN”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.