Vesna Pusić, Stjepan Mesić i Milorad Pupovac osuđeni, jer su radili protiv hrvatskih nacionalnih interesa!

Foto: Narod.hr

Hrvatsko nacionalno etičko sudište je na jučerašnjoj sjednici održanoj u maloj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu, donijelo odluke kojima su Vesna Pusić, Milorad Pupovac i Stjepan Mesić etički osuđeni jer su svojim djelovanje radili protiv hrvatskih nacionalnih interesa.

”Ovakve osobe ne bi trebale obnašati dužnosti koje danas obnašaju. Vesna Pusić počela je još kao mlada osoba raditi protiv hrvatskih nacionalnih interesa, a što se tiče Stjepana Mesića, on je zajedno s Pusić, stao na stranu Srbije i krenuo izjednačavati žrtve s agresorima. Ove osobe etički se ne ponašaju prihvatljivo. Mesić je u tajnosti išao svjedočiti protiv Hrvatske, Tuđmana i na kraju, hrvatskih generala”, objasnio je predsjednik HNES-a, Zvonimir Šeparović i dodaje kako je sljedeći na redu Josip Broz Tito i činjenica kako je komunistički režim bio zločinački.

Predsjednik Srpske pravedne stranke iznio dokaze o financijskim malverzacijama Milorada Pupovca

Nenand Vlahović, predsjednik Srpske pravedne stranke, govoreći o zlouporabi novca namijenjenog srpskoj nacionalnoj manjini u Hrvatskoj je rekao kako je Pupovac ostvario veliku materijalnu korist, prisvajajući novac namijenjen srpskoj nacionalnoj manjini.

Govorio je o njegovom etno biznisu te o činjenici da je puno učinio za sebe, a jako malo za Srbe u Hrvatskoj.

“Vlahović ima dokumentirane dokaze za te tvrdnje, a protiv Pupovca vodi i sudski postupak. Hrvatsko nacionalno etičko sudište u svoje, te Nenad Vlahović u svoje ime, etički su osudili Milorada Pupovca za veleizdaju i etičke propuste”, pojasnio je dr. Zvonimir Šeparović.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr
Photo: narod.hr