Dinamo gostuje kod Rumunjske Astre, uz pobjedu im treba i neuspjeh Celtica u Glasgowu protiv Red Bulla

Nogometaši zagrebačkog Dinama u svojoj skupini Europske lige igraju utakmicu protiv Rumunjske Astre u gostima u Ploestiju, večeras u 21 sat. Momčadi trenera Zorana Mamića za produžetak nade za plasman u sljedeću rundu ovog natjecanja u ovom dvoboju treba pobjeda, no i u onoj drugoj utakmici škotski Celtic ne bi u Glasgowu smio nadvisiti austrijski Red Bull. U tom slučaju bim pobjedom protiv Celtica u zadnjem kolu u Zagrebu unatoč svih posrtaja nakon 45 godina Dinamo osigurao proljeće u europskom natjecanju…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamov trener Zoran Mamić ovako najavljuje ovu utakmicu:

– Čeka nas utakmica dvije momčadi koje su rezultatski podbacile u prva četiri kola. Na našu sreću mi još imamo teoretske šanse za prolaz u drugu fazu natjecanja te ćemo učiniti sve kako bismo utakmicu dobili i čekali dobre vijesti iz Škotske. Moramo vjerovati u sebe i s takvim razmišljanjima ćemo ući u utakmicu.

O Astri, mlađi Mamić je još rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Astra možda nije ostvarila željene rezultate, no zna odigrati i te kako dobro. Gledali smo ih u svim utakmicama, bili su čak i bolji u susretima protiv Celtica i Salzburga i uz malo sreće su mogli imati znatno više bodova tako da nas sigurno čeka jako teška utakmica.

Portugalac u redovima Dinama, granič Pinto najavljuje dvoboj protiv rumunjske momčadi:

– Bit će teška utakmica, ali mi još uvijek vjerujemo u svoje šanse i želimo pobjedu, Sigurno će biti drugačija utakmica nego u Zagrebu kada smo uvjerljivo svladali Astru, ali uvjereni smo u svoju kvalitetu i vjerujemo u tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.