(VIDEO) Lice Gorana Ivaniševića sve govori: Najbolji hrvatski tenisač svih vremena impresioniran Rogerom Federerom!

Foto: Snimka zaslona

U najzanimljivijem meču 3. kola prvog Grand Slam turnira, Australian Opena, igrač kojeg trenira bivši hrvatski tenisač Ivan Ljubičić, Roger Federer, pobijedio je Tomaša Berdycha 6-2, 6-4, 6-4, kojeg trenira Goran Ivanišević, još uvijek najbolji hrvatski tenisač svih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Evans, koji je šokirao Marina Čilića u 2. kolu, svladao je Tomića 7-5, 7-6 (2), 7-6 (3), a osminu finala izborili su prvi igrač svijeta Andy Murray te Wawrinka.

S obzirom da dugo nije igrao mnogi su mislili kako Federer nema previše šanse protiv uvijek neugodnog Berdycha, no, legendarni Švicarac ne bi bio to što je da nema odgovor na sve izazove. U tri seta bez problema je svladao Čeha i tako najavio lov na naslov u Australiji.  Švicarac je igrao sjajno te je zadivio i Gorana Ivaniševića, koji je oduvijek poštovatelj tenisa kakav igra vjerojatno najbolji tenisač svih vremena. Jednostavno, Berdych nije imao pravi odgovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.