(FOTO) Narod odlučuje: Volonteri puni entuzijazma prikupljaju potpise u Sisku, Splitu, Rijeci, Zaprešiću…

Foto: Narod.hr, Sisak

Osmi je dan prikupljanja potpisa za referendumsue inicijativu “Narod odlučuje”. Jučer su nam pristigle slike iz svih krajeva Hrvatske – Siska, Splita, Rijeke, Zaprešića…

Podsjetimo, u registru birača na dan 13. svibnja 2018. godine u 00,00 sati upisano je ukupno 3.747.409 birača hrvatskih državljana s prebivalištem u Republici Hrvatskoj.

Ministar uprave Lovro Kuščević donio je rješenje kojim se utvrđuje da je u registru birača na dan 13. svibnja 2018. godine u 00,00 sati upisano ukupno 3.747.409 birača hrvatskih državljana s prebivalištem u Republici Hrvatskoj te da deset posto od tog broja iznosi 374.740.

Građani koji žele svojim potpisom podržati promjenu načina biranja saborskih zastupnika u Hrvatski sabor svoj potpis mogu dati od nedjelje 13. do 27.5. na oko tisuću lokacija u Republici Hrvatskoj.

Referendumska pitanja možete proučiti ovdje, a podsjećamo da se i dalje možete javiti na ovoj poveznici i priključiti se volontiranju.

Lokacije štandova za potpis možete provjeriti ovdje, uz napomenu da su u procesu ažuriranja:

 Evo gdje možete potpisati za 2 referendumska pitanja GI Narod odlučuje!

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr