Odvjetnik Karačić: ‘Podržavam Kolindu jer ne želim Milanovića koji oštri palice na braniteljima i podržava udbaše’

Foto: Fah

“Unatoč činjenici da sam u prvom krugu svoj glas ostavio Škori, optužiše me da sam izdajnik i Kolindin igrač. S porukama kako su i jedni i drugi isti (pazite, isti) zelotskom strašću su promovirali neodlazak na izbore, črčkanje po listiću i slične radnje. Međutim ako su Kizo i Koka ama baš ista opcija, kako to da se “pravovjerci” uglavnom štrecaju na spomen Koke ali nimalo na spomen Kize”, zapitao se zagrebački odvjetnik Davorin Karačić, koji u svojim objavama Grabar-Kitarović i Milanovića naziva Koka i Kizo. Također ističe da je u prvom krugu glasovao za Miroslava Škoru.

Na svojem je Facebooku napisao nekoliko objava nakon prvog kruga predsjedničkih izbora, pojasnio koji je cilj drugog kruga i upozorio da ne želi Milanovića koji oštri palice na braniteljima i podržava udbaše.

“Osim samoga Tuđmana, ni za koga nisam glasovao radi njegove osobe ili imena nego tek za tijek zbivanja kojega sam, nekad pravilno nekad ne, procijenio da će se zbiti iza izbora određenih kandidata neovisno o volji samog kandidata ili čak i protiv takve volje. Možda glas za Koku uistinu jest glas za Plenkyja, možda HDZ uistinu jest ništa drugo nego SDP-ov brat ali oni koji bi voljeli vidjeti Perkovića i Mustača pomilovanog, ponovo specijalce kako oštre palice na braniteljima ili luksuzni život trenutno polugladnog lijevog tifusarskog nevladinog sektora će biti najglasniji u izricanju takve tvrdnje”, poručio je.

Zagrebački odvjetnik Davorin Karačić, poznati je odvjetnik Marka Perkovića Thompsona, i skupštinski zastupnik s liste Neovisnih za Hrvatsku.

Karačić je dalje pojasnio zašto je napisao svoju prethodnu objavu i koji je cilj drugog kruga predsjedničkih izbora.

“Proslijedio sam vlastiti status iz jednog jedinog razloga. Naime,po komentarima određenih ljudi koji pretendiraju biti jedini arbitar i kriterij političkog hrvatstva i ispravnosti, sama okolnost da sam pozvao na jedinstvo radi izborne eliminacije lijevog predsjedničkog kandidata donijela mi je prozivke, etikete po kojima sam u najmanju ruku Kokin plaćenik i izdajnik Hrvatske i hrvatstva”, pojasnio je između ostalog.

Karačić se također zapitao “ako su Grabar-Kitarović i Milanović ama baš ista opcija, kako to da se ‘pravovjerci’ uglavnom štrecaju na spomen Grabar-Kitarović, a nimalo na spomen Milanovića”.

“Kad sam neki dan napisao nešto slično neki koji se pozivaju na pripadnost Škorinoj opciji, mahom anonimci koji ni jedne svoje slike nemaju na svojim profilima, unatoč činjenici da sam u prvom krugu svoj glas ostavio Škori, optužiše me da sam izdajnik i Kolindin igrač. S porukama kako su i jedni i drugi isti (pazite, isti) zelotskom strašću su promovirali neodlazak na izbore, črčkanje po listiću i slične radnje. Međutim ako su Kizo i Koka ama baš ista opcija, kako to da se “pravovjerci” uglavnom štrecaju na spomen Koke ali nimalo na spomen Kize. I je li stvarno došlo do toga da bi prema riječima onih koji sami sebe stavljaju u poziciju nepokolebljivih hrvatskih nacionalista, biranje Koke (kao sredstva protiv Kize i ništa više od toga) bila izdaja jer bi time zadrčavali na vlasti protuhrvate dok bi faktično ustoličenje Kize, bilo prihvatljivo?”, zapitao se zaključno Karačić.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr