Borovo proizvodi nove tenisice za Susret hrvatske katoličke mladeži u Vukovaru

Foto: HBK

Kako bi ovogodišnji Susret hrvatske katoličke mladeži bio doista poseban tvornica Borovo dizajnirala je, u suradnji s Organizacijskim odborom, prigodnu Startas tenisicu. Kupnjom ove tenisice pomažete rad tvornice Borovo koja zapošljava veliki broj Vukovaraca. Također želimo i humanitarno djelovati, te će dio priloga od prodaje ići i za potrebe bolnice u Vukovaru. Tako ćemo konkretno pripomoći životu grada Vukovara i Vukovaraca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O čemu je riječ!?

Ove godine Susret hrvatske katoličke mladeži održava se u Đakovačko-osječkoj nadbiskupiji i u gradu Vukovaru. Želimo da vam ovaj susret doista bude poseban, ne samo u sjećanjima nego i kroz uspomenu koju ćete moći svakodnevno upotrijebiti. Stoga je u suradnji s vukovarskom tvornicom Borovo dizajnirana posebna Startas tenisica za mlade koji će biti na Susretu, ali također i za one koji iz raznih razloga neće moći doći.

Je li ovo nešto više od same kupnje tenisica?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno!

Kupnjom ove tenisice nećete samo dobiti trajnu i lijepu uspomenu na ovaj događaj, nego ćete i pomoći gradu Vukovaru. Tenisicu izrađuje tvornica Borovo, koja zapošljava mnoge Vukovarce i na ovaj način želimo promovirati gospodarski rast grada Vukovara.

Pomoć za bolnicu u Vukovaru

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, od svakog prodanog para tenisica po 50 kn ići će za pomoć bolnici u gradu Vukovaru. Vukovarska je bolnica mjesto na kojemu medicinsko osoblje iz dana u dan pomaže velikomu broju ljudi iz Vukovara i okolice. Ona je imala i posebnu ulogu u vrijeme Domovinskoga rata, kada je bila svakodnevno razarana. Usprkos tome, medicinsko osoblje bolnice spasilo je mnoge živote i pomagalo braniteljima i civilima Vukovara u borbi za slobodu.

Startasica za tebe!

Ukoliko želiš i ti imati Startasicu sa ovoga susreta, podrži ovu inicijativu svojim pledgeom. Potrebno je skupiti najmanje 1,000 narudžbi do kraja veljače kako bi mogli krenuti u izradu ove tenisice. Možete naručiti mušku verziju (plava sa crvenim logom) i žensku verziju (crvena s plavim logom).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako mladi imaju priliku dobiti jedinstvenu uspomenu na Susret hrvatske katoličke mladeži u Vukovaru, a isto tako i pomoći Gradu-heroju kako bi budućnost bila bolja, piše na stranicama HBK.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.