Do 3. lipnja: U tijeku prijave na Ljetnu akademiju harmonike u Puli

harmonike
Foto: OKUD Istra

Ljetna akademija harmonike vraća se u Pulu 28. godinu zaredom. Održat će se u organizaciji OKUD-a Istra od 8. do 13. srpnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj renomirani događaj okuplja entuzijaste harmonike iz cijelog svijeta na tjedan dana učenja i glazbenog istraživanja.

​Ljetna akademija harmonike u Puli nudi jedinstvenu priliku harmonikašima svih razina da unaprijede svoje vještine i prošire svoje glazbene horizonte.

Pod vodstvom uglednih predavača i međunarodno priznatih virtuoza na harmonici, sudionici će se uključiti u intenzivne radionice, individualnu nastavu i koncertne nastupe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovogodišnji predavači su Mie Miki, Mateja Zenzerović i Veli Kujala (harmonika) te Miran Vaupotić (dirigiranje i orkestar).

>Prvi Fermata festival na Korčuli: U utorak koncert pijanista Domagoja Gušćića i violinistice Lorene Miline

Prijave na Ljetnu akademiju harmonike do ponedjeljka

Pozivaju se svi zainteresirani da pošalju svoje prijave do 3. lipnja kako bi imali priliku sudjelovati i uživati u nezaboravnom iskustvu, poručuju organizatori.

Sudjelovanje na događaju pruža priliku ne samo za usavršavanjem vještina na instrumentu. Ono nudi priliku upoznavanja i razmjene glazbenih iskustava i znanja s harmonikašima iz čitavog svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više informacija o Ljetnoj akademiji harmonike možete dobiti ovdje. Dodatne informacije i upite moguće je slati na e-mail adresu accordionacademy@outlook.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.