Kada dolaze Ratovi zvijezda IX. i Indiana Jones V.?

Foto: snimka zaslona

Nadamo se da ste dobro, da vas ne muči neka bolest i svakako preporučamo da se u narednom razdoblju ne izlažete nikakvom nepotrebnom riziku, jer upravo ćete saznati koliko je apsolutno nužno da poživite i dočekate datume ovih filmova. Pa idemo redom:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph II. je pomaknut za čak osam mjeseci, i na velike ekrane stiže 21. studenog 2018.

A Wrinkle in Time stiže nešto ranije nego očekivano, 09. ožujka 2018.

Star Wars: Episode IX. u kina stiže 24. svibnja 2019. Slijedeći će biti jubilarni deseti!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Frozen II- stiže sasvim očekivano 27. studenog 2019.

Indiana Jones V. je promjenio datum izlaska, i sada ga očekujemo 10. srpnja 2020. Steven Spielberg i Harrison Ford ponovo jašu zajedno tako da to sasvim sigurno ne želite propustiti.

Indiana je stvarno bitno pomaknut za čitavu godinu. Zanimljivo je i to da je Star Wars napustio mjesec prosinac, ali treba napraviti mjesta za dva filma godišnje. No bilo kako bilo, sada znate kada što stiže, pa pazite na sebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.