Filmovi iz 31 zemlje na Tribeca Film Festivalu

Filmovi iz 31 zemlje, od kojih mnogi govore o borbi u svakodnevnom životu i predstavljaju zvijezde kao što su Richard Gere, James Franco i Dakota Fanning, biti će prikazan na 14. Tribeca Film Festivalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više od 6.200 naslova iz zemalja od Kostarike i Islanda do Albanije i Južne Afrike prijavljeno je za festival koji traje od 15. do 26. travnja.

Ovogodišnji festival će otvoriti svjetska premijera filma “Live from New York!,” o NBC-ovom kasnonoćnom humorističnom showu “Saturday Night Live”.

U konkurenciji dokumentarnog filma su i “Havana Motor Club” o utrci na Kubi te “In Transit” koji prati put najprometnije duge željezničke pruge u SAD-u od Chicaga do Seattlea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Autism in Love” donosi priču o odraslim ljudima s poremećajima, a “Thank You for Playing” opisuje napore jednog para da naprave video igru o borbi njihova sina protiv raka.

Tribeca Film Festival utemeljili su 2001. glumac Robert De Niro, Jane Rosenthal filmski producent i investitor Craig Hatkoff kako bi revitalizirali taj legendarni kvart u New Yorku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.