(FOTO, VIDEO) Predsjednica Grabar-Kitarović prisustvovala misi u Jelenju: Mnoštvo zapjevalo ‘Lijepu našu’

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na misi povodom blagdana svetog Mihovila na Jelenju Jelenje,29.09.2019.- Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović u nedjelju je nazočila misnom sljavlju u povodu blagdana svetog Mihovila na Jelenju. foto HINA/ Miljenko KLEPAC/ ik

“Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović čvrsta je osoba koja predstavlja Hrvatsku u svijetu na najbolji način”, istaknuo je u nedjelju na Jelenju župnik Ivan Milardović darujući predsjednici fotografiju oltara crkve sv. Mihovila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska predsjednica Grabar-Kitarović nazočila je u Jelenju misi povodom blagdana svetog Mihovila, zaštitnika tamošnje župe.

Svetu misu je u crkvi sv. Mihovila predvodio jelenjski župnik Ivan Milardović. Nakon mise župnik Milardović je u crkvi zahvalio vjernicima na sudjelovanju u slavlju, posebno pozdravivši predsjednicu Grabar-Kitarović, načelnika Policijske uprave primorsko-goranske Tomislava Dizdara, načelnika Općine Jelenje Roberta Marčelju te druge istaknutije osobe koje su bile na misi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kolinda Grabar-Kitarović, rodom iz ovog kraja, na misi je bila uz svoju majku i oca te brata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.