Još samo 1 dan do velikog koncerta Marka Perkovića Thompsona na stadionu u Dugoj Resi!

Foto: High Level d.o.o.

Obožavatelji Marka Perkovića Thompsona sitno odbrojavaju do subote, 12. listopada, kada će u sklopu svoje aktualne turneje Thompson zapjevati na stadionu u Dugoj Resi!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Očekuje se da će na koncert pristići i mnogi Thompsonovi poklonici iz Karlovca, Ogulina, Slunja, ali i Zagreba”, poručuju organizatori.

Organizatori koncerta iz NK Duga Resa 1929, posebno su ponosni što će imati priliku u svom gradu ugostiti Thompsona, a koncert je ujedno zamišljen i kao rođendanska proslava ovog nogometnog kluba, čiji počeci sežu u daleku 1918., a klub je i dalje ponos današnje Duge Rese. Uz to, NK Duga Resa 1929, uz 90. rođendansku feštu, ovim će koncertom nekoliko dana nakon samog praznika, proslaviti i Dan neovisnisti Republike Hrvatske.

Koncert u Dugoj Resi dio je koncertne turneje Marka Perkovića Thompsona koja je uz velike gradove širom Hrvatske obuhvatila i manja mjesta, a u sklopu koje se baš posvuda tražila ulaznica više!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Thompson je sa svojim bendom za koncert u Dugoj Resi pripremio repertoar svojih mnogobrojnih velikih hitova sa svojih 7 studijskih albuma pa će se tako na koncertnoj set listi naći pjesme poput „Samo je ljubav tajna dvaju svjetova“, „Nema predaje“, „Lijepa li si”, „Moj dida i ja”, „Zaustavi se vjetre“„Geni kameni”, „Lipa Kaja”, „E moj narode“ i mnoge druge pjesme koje su odavno ušle pod kožu svih generacija domaće publike.

Ne propustite nezaboravni koncertni doživljaj uz Marka Perkovića Thompsona 12. listopada u Dugoj Resi i požurite po svoje ulaznice, koje se u pretprodaji po cijeni od 80,00 kn mogu kupiti na sljedećim prodajnim mjestima:
– Caffe bar Joka, Duga Resa,
– Caffe bar Luna, Duga Resa,
– Caffe bar Urban, Jastrebarsko,
– Caffe bar Leo, Slunj,
– Caffe bar Snoopy, Ogulin,
– Foto Korana, Karlovac.

Ulaznice se također mogu nabaviti i na prodajnim mjestima TISAK Medije i u sustavu Eventima

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve informacije o koncertima Marka Perkovića Thompsona i aktualnoj turneji pratite na službenoj web stranici:

https://www.thompson.hr

Foto: High Level d.o.o.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.