Pater Stjepan Horvat: Kako je sin koji je bio u zatvoru pomogao majci okopati vrt?

Foto: Facebook

Pater Stjepan Ivan Horvat, misionar Krvi Kristove, koristi društvene mreže za evangelizaciju mladih ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovom prilikom donosimo njegovu priču o sinu koji je, usprkos tome što je bio u zatvoru, pomogao majci okopati vrt.

Majka piše sinu u zatvor:
“Dragi sine, jako mi nedostaješ, teško mi je samoj raditi kod kuće, vrt je i dalje neprekopan i ne znam kako ću uopće ove godine zasaditi krumpir i rajčicu…”

Sin odgovara:
“Draga majko i ti meni nedostaješ. Oprosti zbog svega što sam učinio, pogriješio sam i kajem se zbog svega. Molim te samo pazi ako netko bude kopao vrt da ne kopa preduboko kako ne bi oštetio one vreće koje sam zakopao tamo, a i zbog njih bi mogao imati još više problema sa zakonom.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon nekog vremena majka odgovara:
“Sine, nedugo nakon tvoga pisma došla je policija i više su puta prekopali cijeli vrt, kopali su duboko, ali ništa nisu našli….”

Sin odgovara: “Evo majko, učinio sam što sam mogao. Sada možeš posaditi krumpire i rajčicu, na žalost tu ti ne mogu pomoći, ali kad izađem, zajedno ćemo izvaditi krumpir i pobrati rajčice. Voli te tvoj sin…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.