Studentski ljetni kamp: Počele prijave za Modrave 2015!

Otvorene su prijave za ljetni kamp za mlade “Modrave” u organizaciji udruge Studentskog katoličkog centra SKAC Palma. Već trinaestu godinu za redom omogućavaju mladima da u prirodnom okruženju i dobrom društvu, kroz molitvu, rad i zabavu, borave u starom masliniku na rtu Ovnja u blizini Pirovca, navodi bitno.net.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovim se projektom želi ponuditi model kvalitetnog druženja kroz različite duhovne, edukativne, sportske i radne aktivnosti te tematske katehetske radionice. Tako mladi mogu, razvijajući svoj izvorni duhovni identitet, učiti životne vještine koje im mogu u bitnome pomoći u svladavanju svakodnevnih poteškoća, razvijanju samopouzdanja, prepoznavanju svojih talenata i konstruiranju cjelovite osobnosti, na dobro sebe i zajednice.

Za 2015. godinu program nosi naziv “Ti si mene prvi ljubio”, a polazi od toga da je Bog taj koji je prvi imao inicijativu, koji je izabrao svakoga od nas, koji djeluje i vodi. Himna ovogodišnjih Modrava bit će pjesma fra Marina Karačića “Ti si mene prvi ljubio”, koju je snimila molitvena zajednica Srce Isusovo.

Tradicionalno se posljednji tjedan kampa održavaju duhovne vježbe pa je program bogatiji duhovnim sadržajima nego u ostalim terminima. Prvi put će biti održan i međunarodni tjedan Modrava na kojem će sudjelovati mladi iz različitih dijelova Europe, a službeni jezik bit će engleski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Detaljne informacije i prijave možete pronaći na internetskoj stranici www.skac.hr ili na Facebooku Modrave-službene stranice. Cijena tjednog boravka u kampu je 300 kuna.

Inače, Kamp Modrave je još 2003. pokrenuo mladi i karizmatični isusovački svećenik pater Luka Rađa, u Palmotićevoj ulici u Zagrebu, učvrstivši par godina prije toga pravu utvrdu duhovnosti i osmislivši čitav niz dinamičnih akcija za mlade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.