Predstavljanje knjiga don Damira Stojića ‘My propovijedi’ u ponedjeljak na Jarunu

Foto: facebook, Salesiana; fotomontaža: narod.hr

Don Damir Stojić jedan je od svećenika koji je tolikim osobama uspio približiti Božju riječ svojim tumačenjima, a ovoga ponedjeljka moći ćete iz prve ruke saznati što je sve prethodilo izdavanju njegove uspješnice My propovijedi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predstavljanje knjiga don Damira Stojića My propovijedi održat će se u ponedjeljak 23. siječnja u 20 h u dvorani don Petra Šimića pored crkve Svete Mati Slobode u Zagrebu.

Na predstavljanju će sudjelovati troje zanimljivih predavača: profesor i kazališni glumac Rene Medvešek, profesorica hrvatskog jezika Zrinka Jelaska, Salesianin glavni urednik Matija Janeš i, naravno, autor don Damir Stojić.

Događaj će biti prilika za kratak osvrt na sve tri knjige, ali i don Damira Stojića. Saznat ćete zašto su njegove propovijedi toliko privlačne širokom krugu ljudi, a njegov način osebujan i jedinstven.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

My propovijedi sažimlju višegodišnje djelovanje don Damira kroz jedinstveno duhovno iskustvo. Pisane su jednostavnim, razgovornim stilom prožetim humorom i osobnim životnim primjerima.

U izdanju Salesiane možete nabaviti komplet My propovijedi za liturgijske godine A, B i C.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.