Predstavljen svjetski bestseler ’12 pravila za život’ dr. Jordana B. Petersona

Foto: Verbum

Na najteža životna pitanja kao i ona o smislu i sreći života, Peterson odgovara izravno i sveobuhvatno, povezujući drevne mitove i tradicije, psihologiju, filozofiju i religiju sa zapanjujućim otkrićima najnovijih znanstvenih istraživanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prostorijama nakladne kuće Verbum na konferenciji za medije u utorak, 23. listopada predstavljen je bestseler 12 pravila za život, a knjigu su predstavili dr. sc. Miro Radalj i mr. sc. Petar Balta direktor i glavni urednik nakladne kuće Verbum.

Nakladna kuća Verbum upravo je objavila hrvatsko izdanje svjetskog bestselera 12 pravila za život koji je od sada dostupan i na hrvatskom jeziku.

Autor knjige je ugledni klinički psiholog dr. Jordan Peterson, po mnogima najutjecajniji intelektualac našega doba, poznat po svojim javnim predavanjima i angažmanu na društvenim medijima. Svjetsku slavu stekao je upravo bestselerom 12 pravila za život koji je odmah po objavljivanju postao najprodavanija knjiga na svijetu, zauzimajući niz tjedana prvo mjesto na raznim ljestvicama bestselera kao i na stranici Amazon.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ovoj iznimnoj knjizi Jordan Peterson nudi 12 jednostavnih, ali dubokih i mudrih pravila koje će svakome pomoći da dovede svoje misli, svoju osobnost i svoj dom u red i to ne pomoću površnih instant rješenja nego usvajanjem bitnih istina zajedničkih svim ljudima. Na najteža životna pitanja kao i ona o smislu i sreći života, Peterson odgovara izravno i sveobuhvatno, povezujući drevne mitove i tradicije, psihologiju, filozofiju i religiju sa zapanjujućim otkrićima najnovijih znanstvenih istraživanja. To čini na vrlo dojmljiv i jednostavan način, pišući s puno humora i s mnoštvom konkretnih primjera što sve knjigu čini zanimljivom i edukativnom tako da 12 pravila za život sa zanimanjem čita najširi krug ljudi, neovisno o dobi, svjetonazoru i obrazovanju.

Pozivajući čitatelja da nađe ravnotežu između reda i kaosa, slobode i odgovornosti, kreativnosti i discipline, Peterson istovremeno otkriva kako to konkretno učiniti, dajući  praktične i duboke savjete kako urediti vlastiti život učinivši ga smislenijim i boljim. Iznimno korisna i poticajna te utemeljena na izvrsnom spoju bogate zapadne baštine, suvremene znanosti i dugogodišnjeg iskustva u radu s ljudima, knjiga 12 pravila za život će sigurno osvojiti i hrvatske čitatelje svih generacija.

Svjetski bestseler 12 pravila za život dostupan je u svim knjižarama Verbum kao i putem web knjižare Verbum.hr, a o njemu možete saznati više na linku ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.