Prigodna poštanska marka povodom Međunarodnog dana kulturne baštine

Foto: HP Mostar

Hrvatska pošta (HP) Mostar tiskala je prigodnu poštansku marku u povodu Međunarodnog dana kulturne baštine na kojoj je prikazano djelo akademskog slikara Ivice Vlašića pod nazivom „Sam s vjetrom“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svom umjetničkom opusu Vlašić najčešće slika pejzaže i konje te idiličnu ljepotu prirode livanjskog kraja koju, kroz svoja djela, ostavlja svima nama u kulturno naslijeđe. Idilična priroda, mir zimske idile ili bujna vegetacija i nesputani konji vječna su inspiracija zaustavljena kao trenutak ljepote u kojemu uživamo.

Foto: HP Mostar

Izdanje „Međunarodni dan kulturne baštine“, kao i starija izdanja poštanskih maraka HP Mostar, mogu se kupiti jednostavno i online putem web shopa www.epostshop.ba

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.