Prijave za Forum mladih katolika Hrvatske 2014. još do 8. rujna

Studentski katolički centri iz Zagreba (Skac Palma), Splita (Skac_st) i Dubrovnika (Skac_Du), o suradnji s DUHOS-om (Duhovnost osječkih studenata), treću godinu za redom organiziraju “Forum+ – Forum mladih katolika Hrvatske”, koji će se održati u Osijeku od 14. do 21. rujna 2014. pod geslom „U svijetu, ali ne od svijeta“ i na kojem će se sudjelovati 65 najaktivnijih mladih katolika iz cijele Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Forum + je inicijativa mladih katolika iz različitih dijelova Hrvatske, nastala kao odgovor na potrebu veće povezanosti i suradnje s ciljem efikasnijeg djelovanja unutar sredina u kojima se mladi nalaze te rađanja novih ideja za poboljšanje života mladih nudeći im duhovne sadržaje, kao i projekte protkane kršćanskim vrijednostima.

Forum se sastoji od sedam dana predavanja domaćih i inozemnih predavača, radionica, foruma, duhovnih sadržaja te izleta i obilaska kulturnih sadržaja. Cilj Foruma+ je umrežavanje najaktivnijih mladih katolika iz cijele Hrvatske, informiranje, educiranje te poticanje na nove inicijative i uključenost u hrvatsko društvo u skladu s kršćanskim vrednotama.
Predavači na ovogodišnjem Forumu + bit će: Prof.dr.sc. Tonči Matulić (Dekan KBF-a u Zagrebu), Dr. Božo Petrov (Gradonačelnik Metkovića), Dr.sc. Ivica Šola (profesor na Sveučilištu u Osijeku, novinar i kolumnist), Mr. Roger Kiska (Alliance Defending Freedom), Dr. Davor Ivo Stier (Zastupnik u Europskom Parlamentu), Ivona Zgrabljić (EdukatorKreator) i p. Ike Mandurić, DI (Skac Palma).
Za duhovni program bit će zaduženi: mons. Đuro Hranić (Nadbiskup Đakovačko-osječke nadbiskupije), p. Ike Mandurić (Skac Palma), p. Arek Krasicki (DUHOS) i vlč. Filip Perković (Povjerenik za Pastoral mladih Đakovačko-osječke nadbiskupije).
Prijave traju od 28. kolovoza do 7. rujna, a sve informacije, kao i obrazac za prijavu mogu se pronaći na forum-plus.net/osijek2014 ili na Facebooku Foruma+.

start_osijek2014

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.