Šerbedžija na srbijanskoj TV izjavio da je član Možemo: Učlanio sam se u partiju Ivane Kekin

Šerbedžija i Tomašević
Foto: fah, Fotomontaža: Narod.hr

Na društvenim mrežama objavljena je snimka iz svibnja ove godine u kojoj Rade Šerbedžija, filmski, televizijski i kazališni glumac, pjesnik i glazbenik, tvrdi da je član Nove ljevice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinar Bujanec to je objavio uz sljedeći tekst:

Rade Šerbedžija (zbog čijeg je odgođenog nastupa – za koji su mu Vinkovci platili 20.000 kuna, notorni Dežulović vrijeđao i psovao Vukovar) već je pet mjeseci član Nove ljevice, partije koju vodi drugarica Ivana Kekin. Osnovali su ju Radojka Borić, Dragan Markovina, Zoran Pušić i Vesna Teršelić.

O novom političkom angažmanu, Šerbedžija se pohvalio na srbijanskoj K1 televiziji. I to još u svibnju ove godine… Za sebe kaže da je socijalist. Bio je član Saveza komunista Jugoslavije. Za ulazak u Novu ljevicu nadahnula ga je žena pjevača Milutina Kekina, drugarica Ivana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

> U Vinkovcima odgodili koncert zbog sjećanja na vukovarske žrtve, Šerbedžija: ‘To je čisto politikantstvo’
> HVIDR-a: Najoštrije osuđujemo govor mržnje u kolumni Borisa Dežulovića

“Ivana Kekin je sada predsjednica Nove ljevice. Ja sam socijalist u duši i nisam ni bio pravi komunist, osim jednu godinu, iz 18. u 19. godinu kada sam izišao iz Saveza komunista. Ali socijalist sam u duši i to je moje opredjeljenje. Upisao sam se sada u njezinu partiju”, kazao je Šerbedžija.

Kako je Nova ljevica dio Tomaševićeve platforme Možemo, bit će zanimljivo vidjeti koliko će novaca Grad Zagreb tijekom sljedećih godina, dodijeliti novom članu vladajuće garniture – od Brijuna, nadalje…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Štede na majkama odgojiteljicama, najavljuju poskupljenja..

Hoće li išta srezati Šerbedžiji, to ćemo tek saznati…

Dosadašnja je praksa pokazala da je Šerbedžija iz zagrebačkog proračuna, uz posredovanje Dušana Ljuštine i široku ruku Milana Bandića, crpio značajna sredstva. Na potezu je Tomašević…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.