Svečano zatvaranje 13. “Dana kršćanske kulture” i dodjela nagrade “Andrija Buvina”

Foto: Narod.hr

Svečano zatvaranje manifestacije “Dani kršćanske kulture” bit će upriličeno u Splitu 11. travnja u 19 sati u dvorani Ivana Pavla II. u Nadbiskupijskom ordinarijatu gdje će biti održano proglašenje dobitnika nagrade “Andrija Buvina” i zatvaranje manifestacije, a u programu sudjeluju ovogodišnji dobitnik nagrade za izniman doprinos kršćanskoj kulturi “Andrija Buvina” dr. sc. Robin Harris, britanski povjesničar i publicist, nadbiskup splitsko-makarski msgr. dr. sc. Marin Barišić te predstavnici organizatora i pokrovitelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U glazbenom programu nastupit će Muški vokalni sastav “Delmati” iz Solina pod ravnanjem mo. Blaženka Juračića.

U Kinoteci Zlatna vrata u Splitu 11. travnja bit će zaključen filmski dio programa manifestacije u 18 sati projekcijom dokumentarnog film “Majka Božja Gorička: Šest stoljeća tajanstvene prisutnosti” urednika Nene Kužine i redatelja Nevena Mihaela Dianeževića.

U Župnom pastoralnom centru “Bažana” u Vodicama u 20 sati prigodnim programom “Vodički Žudiji u XX. stoljeću” o sjećanjima i zanimljivostima iz prošlosti Vodičkih žudija govorit će biskup u miru mons. Ante Ivas te ostali “svjedoci onoga vremena”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Time će ujedno biti zaključen šibenski dio programa “Dana kršćanske kulture”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.