U Tehničkom muzeju Nikola Tesla interaktive radionice “Veliki izumi za male ljude”

Foto: FaH

Tehnički muzej Nikola Tesla pokreće ciklus radionica “Veliki izumi za male ljude” tijekom kojih s pričama o izumima i izumiteljima sudionike kroz muzej provesti pet poznatih glumaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radionice čiji je program namijenjen djeci u dobi od šest do 12 godina održavat će se svake subote od 4. lipnja do 15. srpnja, kaže se u najavi TMNT-a i dodaje da su radionice interaktivne, zanimljive i zabavne, te da sudionike očekuje demonstracije i isprobavanje rada odabranih predmeta.

Ciklus će otvoriti radionica “Druženje s Nikolom Teslom” u kojoj će Teslu igrati Marko Petrić. Sudionici će moći popričati s Teslom, pitati ga sve što ih zanima o njegovu životu i razmišljanjima, te isprobati neke njegove izume, kaže se.

Sljedeće radionice bit će posvećene letu u svemir, izumu i razvoju tiska, avionima, povijesti telefona, radija i automobila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.