Tony Cetinski će postati djed: ‘Ovo je nešto najljepše što mi se dogodilo’

Foto: Facebook

Pjevač Tony Cetinski (51) uskoro će postati djed. Njegov 23-godišnji sin Christian pohvalio se na društvenim mrežama da im stiže prinova, a sretnu vijest odmah je potvrdio i budući djed.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ovo je nešto najljepše što mi se dogodilo u ovo ludo vrijeme. Christian će biti divan otac, jednako kao i njegova odabranica majka – kazao je Večernjem listu ushićeni glazbenik koji je Christiana dobio u braku s prvom suprugom Antonelom Butigan.

Budući otac sretnu je vijest prijateljima otkrio uz fotografiju s ultrazvuka napisavši kako jedva čeka njegov dolazak koji će njihove živote učiniti još ljepšim.

“Dao si nam mnogo više razloga da damo sve od sebe i učinimo ovaj život što ljepšim. Jedva čekamo da te upoznamo”, napisao je na engleskom Tonyjev sin uz fotografiju ultrazvuka koju je podijelio sa svojim pratiteljima na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Christian trenutno živi u Berlinu gdje pohađa studij mehatronike. Tony i Christian neizmjerno su bliski, a pokazali su to i na jednoj od rijetkih zajedničkih fotografija na društvenim mrežama koja je nastala povodom proslave Christianove punoljetnosti.

“Iznenaditi sina i doputovati da on ne zna na njegov 18. rođendan. Neprocjenjivo. A sad idemo kupiti obećanu gitaru. Ako je tebi, sine, ovo najljepši dan u životu, kako kažeš, znaj da je meni najljepši dan bio dan kad si se rodio. Prije 18 godina na današnji dan. Sretan rođendan, sine. Voli te tata.”, napisao je tada glazbenik na društvenoj mreži. Mnogi od njih komentirali su da je Christian izrastao u pravog mladića koji nevjerojatno podsjeća na oca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svojim intervjuima Tony je često isticao da svoju djecu nikada nije tjerao da krenu njegovim stopama, no ne krije koliko je ponosan što je glazbene gene prenio i na sina Christiana.

Kroz iznimno teške dane prolazio je nakon nesreće kada je u studenom 2017. godine naletio na pješaka koji je ležao na kolniku u alkoholiziranom stanju. Čovjek se nalazio iza oštrog zavoja, a Tony nije stigao reagirati. Nakon nesreće je glazbenik izjavio da nije vozio brzo jer je to u spornoj ulici ionako praktički nemoguće zbog širine same ulice, a sud je potvrdio te je oslobođen krivnje. U najtežim danima života pronašao je mir u vjeri pa sve češće nastupa i na koncertima duhovne tematike.

O djeci iz bivših brakova te ljubavi prema sadašnjoj supruzi Dubravki, progovorio je i prije godinu i pol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Imam dvoje prekrasne djece iz bivših brakova i sretan sam što ih imam, no ljubav sam uistinu pronašao kad sam od ljubavi odustao”, rekao je Cetinski u intervjuu koji je dao za Jutarnji list te dodao kako svoju djecu nastoji što manje opterećivati svojim poslom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.