U Zadru završio GreenOn Movement festival

Ljubitelji elektronske glazbe sinoć su na parkiralištu dvorane Jazine u Zadru uživali u nastupima svjetski poznatih glazbenika kao što su Pendulum, The Freestylers i mnogi drugi, a dobra zabava potrajala je sve do jutra na zatvaranju ovogodišnjeg GreenOn Movement festivala koji je u tri dana u ljetnu festivalsku priču spojio inovacije, zelene tehnologije, edukaciju i zabavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Različite ideje i stilovi stvorili su jedan sasvim novi zvuk trojice glazbenika iz zapadne Australije, čime su oduševili posjetitelje završne večeri GreenOn Movementa. Sličnih vizija i glazbenih pozadina, osnovali su Pendulum 2002. te ostvarili misiju o dosad nepoznatom zvuku. Londonska breakbeat atrakcija The Freestylers, sa svojim kompleksnim stilom sastavljenim od hip-hopa, reggaea, electra, breakbeata i drum&bassa podjednako je oduševila sve koji znaju i ne znaju za breakbeat.

“U suradnji s nekoliko studentskih organizacija, željeli smo svima približiti ideju o zelenom poduzetništvu i kako mlade, unatoč nezaposlenosti, uključiti ponovno u društvo. Zato je ovaj glazbeni program posvećen svima te najavljujemo ponovno druženje i sljedeće godine“, izjavio je organizator Aldo Stošić.

Osim glazbe na festivalu je bilo riječi o zelenim tehnologijama, alternativnim načinima financiranja projekata i putu do lakšeg zapošljavanja nakon završenog fakulteta. Zainteresirani su mogli razgledati i Loox – električni autobomil Dok-Inga, studentsku formulu FSB racing teama, inovativne sustave Membrain koncepta – pametne samoodržive studentske kuće, HHO generator Genijator tima – jedini uređaj koji radi stabilnu elektrolizu vode te najbolje projekte izabrane iz natječaju inovacija GreenOn Inovation Expoa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.