(VIDEO) Hrvatsko nadzemlje vas poziva na predavanje “Humor je uvijek (w)in?” u Splitu u 20 i 30 sati

Foto: Hrvatsko nadzemlje

Hrvatsko nadzemlje, okupit će mlade grada Splita u 20.30 sati u Nadbiskupskom sjemeništu, tema je “HUMOR JE UVIJEK (W)IN?”. Gost predavač je don Marijo Buljević, župnik K. Lukšića te doktor za temu humora. Na susretu će pjevati zbor Mihovil iz splitske župe Kamen. Susret vode i animiraju Nadzemljaši.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povodom toga Hrvatsko nadzemlje u humorističnom tonu najavljuje ovo druženje:

• Šta je to veliko, žuto i ne zna plivat?

• Bager.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sigurno niste očekivali ovako svježu i genijalnu šalu. Al’ potrudili smo se za Vas. Nakon dugih mjeseci ispitnih rokova, korizme, Isusove muke i ostalih stresnih događaja, vrijeme je za susret koji će Vam vratiti osmijeh na lice. ??

Što je to zapravo humor? Koliko vrsta humora postoji? Je li baš sve podložno humoru? Je li se Isus smijao? Je li itko ikada umro od smijeha? Smiju li vjernici koristiti sarkazam? Hoće li Darko Rapić ikad ispričati kvalitetnu bazu?

Puni smo pitanja, a ni na jedno nemamo odgovor. Osim na zadnje. Neće. ??
Al zato odgovore ima don Marijo Buljević, diplomirani smijeholog, vicolog i strand up komičar. Njegov nastup možete pogledati 15. svibnja 2019. u Velikoj dvorani Nabiskupskog sjemeništa u 20.30. sati. ?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbor Mihovil se nagutao helija, pa će i pjevanje bit zanimljivo. ????

Za sam kraj još jedan bezuspješni pokušaj da Vas privučemo u što većem broju:

• Tata, koje je boje šljiva?
• Plava!
• A zašto je ova crvena?
• Zato što je zelena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

❌ Upravo smo otpustili osobu koja piše najave. ❌
??? Vidim ose ???
Vaše Hrvatsko nadzemlje

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.