(VIDEO) Sastav Kaliope snimio spot za pjesmu ‘Blagoslovljena’

Foto: Promo

Ured za pastoral mladih Splitsko – makarske nadbiskupije u suradnji sa ženskim vokalnim sastavom „Kaliope“ snimio je novi glazbeni video spot s pjesmom „Blagoslovljena“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ženski vokalni sastav “Kaliope” djeluje na području Grada Ivanca. Sastav “Kaliope”, što u prijevodu s grčkog jezika znači „lijepa glasa“ osnovan je 2008. godine, a od postignuća mogu se pohvaliti prvom nagradom publike i prvom nagradom stručnog žirija na Domjanićevim večerima.

Od 2014. godine u župi Ivanec organiziraju festival duhovne glazbe “O ljubavi ja pjevam”, a najčešće se predstavljaju raznolikim repertoarom na raznim koncertima, festivalima, eventima i vjenčanjima. Članice pjevačice ŽVS Kaliope su: Ela Canjuga, Lora Canjuga, Matea Huđ, Ivana Hunjet, Tihana Korpar, Vedrana Novak i Tanja Težak.
Glazba i tekst pjesme „Blagoslovljena“ djelo je Doriana Škrobonje, dok je za aranžman uz Škrobonju zaslužna i Ela Canjuga. Ideju, režiju i montažu glazbenog spota osmislio je Marin Gabelica, a snimatelji spota su bili Marin Gabelica i Dean Bubić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spot je sniman u Varaždinu i Splitu, a u njemu su sudjelovali: Ela Canjuga, Lora Canjuga, Matea Huđ, Tihana Korpar, Vedrana Novak i Tanja Teža, te majka i beba: Tea Caktaš i Maša Caktaš. Cijeloj realizaciji projekta doprinijela je obitelj Caktaš koja je ustupila stan za snimanje u interijeru spota pjesme „Blagoslovljena“.

Producent cijelog ovog projekta je dr. don Mihael Prović, povjerenik Ureda za pastoral mladih Splitsko – makarske nadbiskupije te duhovnik studenata Sveučilišta u Splitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.