(VIDEO) Thompson na oduševljenje publike pozvao u Skradinu: ‘Otpjevat ćemo u sjećanje na Domovinski rat pjesmu Čavoglave, onako kako smo je pjevali’

Foto: Marko Perković Thompson, Facebook

“Moram reći dvije riječi. Dakle, imamo jednu pjesmu iz Domovinskog rata oko koje se diže velika prašina. Nemojte da se to čini kao izgovor ili pravdanje, nije, za svaku dobru stvar se diže prašina, tako kaže naš narod, pa tako vjerojatno i za ovu našu pjesmu koja je iz Domovinskog rata, koja je jedna od simbola Domovinskog rata. To je naša simbolika koju ne damo, ako je se odreknemo, odreći ćemo se i sebe, možda i Domovinskog rata… Otpjevat ćemo u sjećanje na Domovinski rat pjesmu Čavoglave, onako kako smo je pjevali… Idemo zajedno…”, najavio je najpopularniji hrvatski pjevač Marko Perković Thompson sinoć na koncertu u Skradinu izvođenje Čavoglava. Ubrzo se i publika pridružila Thompsonu u izvođenju najpopularnije pjesme iz Domovinskog rata!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

> (FOTO) Koncert za pamćenje: Marko Perković Thompson zapalio Skradin

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas se Marko Perković prisjetio i pokojnog hrvatskog junaka i mučenika Zvonka Bušića.

“Danas, na godišnjicu njegove smrti, prisjetimo se Zvonka Bušića 23. siječnja 1946. – 1. rujna 2013. kojem je Thompson posvetio pjesmu „Duh ratnika“ i čiji zatvorski broj nosi na svojoj majici na koncertima turneje Ora et labora.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.