Više od 1500 izvođača na koncertu Božić u Ciboni

Više od 1500 izvođača nastupit će na blagdan sv. Stjepana na već tradicionalnom 27. Božiću u Ciboni. Svečani koncert održat će se 26. prosinca u 20 sati u Košarkaškom centru Dražen Petrović, a posjetitelji će i ove godine moći uživati u izvedbama vrhunskih glazbenih umjetnika i impresivnih zborova. Prvi put u okviru božićne dječje tribine pjevaju: dječji zbor Zagrebački anđeli, pjevački zbor niže dobi OŠ Izidora Kršnjavoga i zbor OŠ Stenjevec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ovogodišnjem koncertu nastupit će i: Ana Fortuna, Ana Rucner, Bruno Krajcar, Dražen Kurilovčan, Iva Piler, Leon Košavić, Marija Husar Rimac, Marija Kuhar Šoša, Mate Bulić, Meri Andraković, Mia Negovetić, Mirko Švenda-Žiga, Miroslav Škoro, Neno Belan, Šima Jovanovac, Vladimir Kočiš Zec, obitelj Kovačić, Klapa Bistrica – Marija Bistrica, Klapa Luka – Ploče, Samoborke, zbor Zvjezdice, Nadbiskupijski zbor mladih, zbor Panis Angelicus, zborovi kulturno umjetničkih društava Zagrebačke, Brodsko-posavske i Virovitičko-podravske županije, Tamburaški sastav Pleteri, Plesni studio Ivone Perkov, a sve uz pratnju Božićnog orkestra i pod dirigentskom palicom Zdravka Šljivca. Cijeli događaj uveličat će predstavnici Povijesnih postrojbi Hrvatske vojske i Kravat pukovnije, zahvalni za godinu Božjeg milosrđa.

Prema riječima Lejdi Oreb, višegodišnje urednice koncerta u Ciboni, i sam rad na organizaciji ove manifestacije za nju je čast i snažan poticaj. “Zahvalna sam za mogućnost izražavanja onoga što zapravo živim i ništa mi nije teško. Mi uživamo i to želimo svakomu tko nas gleda u domovini i izvan granica, stoga na blagdan svetoga Stjepana budite uz HRT i pjevajte s nama”, rekla je Lejdi Oreb.

Veličanstveni koncert Božić u Ciboni održava se pod pokroviteljstvom Grada Zagreba, u suradnji sa Zagrebačkom nadbiskupijom, ustanovom Upravljanje sportskim objektima, Košarkaškim klubom Cibona te Hrvatskom radiotelevizijom koja će koncert prenositi na Drugom programu. Na kraju koncerta posjetiteljima u dvorani te gledateljima i slušateljima HRT-a tradicionalnu božićnu čestitku uputit će nadbiskup kardinal Josip Bozanić te gradonačelnik grada Zagreba, gospodin Milan Bandić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulaznice za koncert mogu se kupiti na blagajni dvorane KC Dražen Petrović i svim prodajnim mjestima ulaznice.hr po cijenama od 30 i 50 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.