Više od 40.000 svjetlećih uskršnjih jaja u sklopu Uskrsne priče obitelji Salaj

Foto: www.salajland.com

Više od 40.000 svijetlećih uskrsnih jaja, pilića i zečeva moći će vidjeti posjetitelji imanja obitelji Salaj u Grabovnici u sklopu Uskrsne priče koja se održava već osmu godinu zaredom i na kojoj se baš kao i na Božićnoj priči, očekuje mnogo posjetitelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uskrsna priča obitelji Salaj u Grabovnici otvorena je u petak, 12. travnja i trajat će do 22. travnja, svakim danom od 15 do 22 sata, uključujući vikende i blagdane.

Ove godine imanje krasi više od 40 000 svjetlećih ukrasnih jaja, velika instalacija vlaka od slame, šetnica s raznim svjetlećim 3D elementima i elementima od slame prikladnim za Uskrs – figurama kokoši, zečeva, pilića, pijetlova, pisanica. Također, kako bi se podsjetili na vrijednosti Uskrsa, posjetitelji mogu vidjeti i prikaz Isusovog groba. Najmlađi mogu uživati i u bogatom animacijskom programu za djecu – mini igrama, potragom za jajima, kreativnim radionicama, facepaintingom i dječjim show programima, dok njihovi roditelji mogu isprobati sve što se nudi u gastronomskoj ponudi, navodi se u priopćenju.

Kreator manifestacija Zlatko Salaj istaknuo je kako ga vesele posjetitelji i njihove reakcije

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad vidim koliko su posjetitelji uživali u Božićnoj priči sve ove godine, ne mogu se ograničiti na jednu manifestaciju. Smatram da im i za uskrsne blagdane moramo ponuditi barem nešto slično, a opet posebno. Uskrsna priča je baš to. Vrijeme uskrsnih blagdana je idealno za uživanje u prirodi i obiteljskim druženjima. Za mene je ta atmosfera druženja i veselja ono što me ispunjava, rekao je.

Broj posjetitelja Božićne i Uskrsne priče povećava se iz godine u godinu, a uz posjetitelje iz cijele Hrvatske, za nadolazeću manifestaciju najavljene su i organizirane grupe posjetitelja iz Mađarske i Slovenije.

Za vrijeme Uskrsne priče, prema procjenama organizatora, očekuje se više od 13 000 posjetitelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obitelj Salaj započela je uređivati svoje dvorište božićnim lampicama prije 17 godina. Godinama, uz veliki trud i entuzijazam, postala je najznačajnija manifestacija kontinentalnog dijela Republike Hrvatske.

Mnoge svjetske medijske kuće prepoznale su ju kao jedinstven događaj te su zabilježene mnogobrojne reportaže i članci što je utjecalo na to da je manifestacija postala od značaja za razvoj turizma i promociju Republike Hrvatske. Uz Božićnu priču, na imanju Salaj se već 8. godinu za redom održava i Uskrsna priča koja iz godine u godine postaje sve prepoznatljivija turistička manifestacija te, kao i Božićna priča, privlači sve veći broj posjetitelja i turista izvan granica Republike Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.