Žbanić: E pa Davutoglu i tebi lijep pozdrav: marš kući

Bosanskohercegovačka redateljica Jasmila Žbanić nastavila je istim rječnikom slati poruke i drugim inozemnim dužnosnicima koji pokušavaju pomoći smirivanju krize u BiH, pa je tako zbog posjeta Sarajevu napala i turskog ministra vanjskih poslova Ahmeta Davutoglua, prenijeli su u četvrtak mediji u BiH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“E pa Davutoglu i tebi lijep pozdrav: marš kući”, napisala je je Žbanić na svom profilu na Facebooku, kako je citira “Dnevni avaz”.

Istu takvu poruku Žbanić je uputila predsjedniku hrvatske vlade Zoranu Milanoviću koji je prošlog tjedna posjetio Mostar kako bi ondje pomogao smirivanju napetosti do kojih je došlo nakon nasilnih prosvjeda u tom gradu.

Žbanić je ovaj put dodala kako je to njezina poruka svima koji se ubuduće usude doći u BiH, a pri tom zaobiđu prosvjednike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sve predstavnike stranih zemalja koji se ne sastanu s demonstrantima nego daju podršku korumpiranim političarima smatram neprijateljima progresa BiH”, poručila je Žbanić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.