(FOTO) Župa Marije Pomoćnice iz Zagreba organizirala ljetovanje za krizmanike

Župa Marije Pomoćnice na zagrebačkoj Knežiji već duži niz godina organizira sedmodnevno ljetovanje za krizmanike na otoku Prviću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove godine ljetovanje je nešto kraće s obzirom da je školska godina završila utorkom. Ipak, to nije spriječilo salezijance, posebno don Gorana Antunovića da 42 krizmanika i 8 animatora povede u petodnevnu avanturu na otoku Prviću.

“Za ove mlade krizmanike vrijeme provedeno na moru, igralištu i u crkvi je vrijeme zajedništva, prijateljstva i velikog veselja na korist svakoga sudionika. Radi se o pravom primjeru da se mladi mogu dobro i kvalitetno zabaviti, a ne štetiti sebi, ni tjelesno ni duhovno”, ističe don Goran Antunović.

“Ideja da idemo na ljetovanje svi zajedno nakon škole bila je izvrsna, ali kad smo se trebali prijaviti mnogi su se dvoumili jer smo se bojali da nam neće biti dobro. Prvi sati putovanja iz Zagreba prema Otoku Prviću već su bili odličan znak da će nam biti super. Kad smo stigli na otok ostali smo iznenađeni ljepotom samoga mjesta i mirom koji vlada u samom mjestu. Ovi prvi dojmovi i iskustvo su nadišli naša očekivanja. Čvrsto se nadamo da će tako biti do kraja ovog zajedničkog druženja i ljetovanja”, složne su krizmanice Nikolina Colnago i Lara Šlajhert.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.