Ajax otpustio igrača koji je dvije godine bio u komi, iako su rekli da će se za njega brinuti cijeli život!?

Foto: fah

Nogometaš Ajaxa, Abdelhak Nouri, indirektna je žrtva pandemije koronavirusa. Nouri je prije tri godine u prijateljskoj utakmici doživio srčani udar na terenu, nakon čega je dvije godine proveo u komi. Nakon što se napokon probudio iz kome ostao je bez angažmana u nizozemskom klubu. Naravno, Ajax je takav nekorektan potez napravio kako bi rasteretio klupski proračun u kriznoj situaciji zbog pandemije koronavirusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Čelnici Ajaxa nekoliko su puta ponavljali da će Nouri biti zbrinut do kraja života, no čini se da su se okolnosti promijenile. Taj 22-godišnjak ima ugovor koji mu istječe ove sezone, no on bi se automatski trebao obnoviti, no više tako ne misle u upravi kluba.

Klub nudi odštetu obitelji od pet milijuna eura, no njegova obitelj ne misli da je to adekvatan iznos – traže dvostruko više”, pišu Sportske novosti.

Borba mladog nogometaša, koji ima tek 22 godine, očito se nastavlja i dalje, no, ovog puta sud će imati konačnu riječ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.