Antun Vrdoljak o Kolindinoj kandidaturi: O Hrvatskoj se razmišlja u svijetu

Foto: Fah

Kandidaturu Kolinde Grabar Kitarović u IO MOO-a komentirao je i Antun Vrdoljak, jedini Hrvat koji je dosad bio član Izvršnog odbora Međunarodnog olimpijskog odbora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– To je veliki uspjeh za Hrvatsku. To znači da se o Hrvatskoj ozbiljno razmišlja u svijetu, jer to je zatvoren krug. Nije lako prodrijeti u Međunarodni olimpijski odbor, smatra Vrdoljak, piše HRT.

Je li vas iznenadila ta vijest?

– Ne, pa ona je toliko u športu, jeste li je vidjeli na stadionima, jeste li je vidjeli među športašima, ona doista iskreno uživa u športu, kaže Vrdoljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.