Barcelona uvjerljiva, Ante Tomić zabio 10 koševa i imao šest asistencija

Košarkaši Barcelone u prvom su susretu četvrtfinala Eurolige na svom terenu svladali Galatasaray sa 88-61 (33-35) i tako poveli sa 1-0 u seriji koja se igra na tri pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je na kraju bilo 27 razlike, Barcelona nije bila toliko dominantna momčad, pogotovo u prvom poluvremenu tijekom kojega je prednost gotovo stalno bila na strani gostiju. No, minutu prije odmora ozlijedio se najbolji igrač Galatasaraya Carlos Arroyo koji je prilikom doskoka krivo stao i ozlijedio gležanj, a bez njega turski se sastav u drugom poluvremenu “raspao”, pa je Barcelona nastavak dobila sa 55-26.

Boštjan Nachbar je sa 19 koševa bio najučinkovitiji kod Barcelone, a Arroyo je sa 14 ubačaja bio najbolji strijelac Galatasaraya.

Ante Tomić na parketu je proveo 20 minuta za Barcelonu, te je postigao 10 poena (šut za dva 5-7, slobodna bacanja 0-1) i tomu dodao četiri skoka, te šest asistencija. Mario Hezonja nije bio u zapisniku za ovu utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi susret ovih suparnika na programu je već u četvrtak također u Barceloni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.