Svjetska liga: Pobjeda hrvatskih vaterpolista u Mađarskoj

Hrvatski vaterpolisti u svom su posljednjem nastupu u ovogodišnjoj Svjetskoj ligi na gostovanju u Pečuhu svladali Mađare sa 10-9 (3-2, 1-1, 2-2, 1-2; 1-0) boljim izvođenjem peteraca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, bez obzira na ovu pobjedu, Hrvatska je natjecanje u skupini B okončala na posljednjem, trećem mjestu sa četiri boda. Prvo mjesto i plasman na završnicu osigurala je Mađarska s devet bodova, dok je Grčka zauzela drugo mjesto s pet bodova.

Najbolji u sastavu Hrvatske bio je Maro Joković s četiri pogotka, po jednoga su dodali Bukić, Zović, Muslim, Lončar i Visković, dok su po tri gola za Mađarsku postigli Vamos i Hosnyanszky.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.