Belgijski biciklist Yves Lampaert drugu godinu zaredom slavio na utrci Kroz Flandriju

Foto: Twitter

Belgijski biciklist Yves Lampaert (Quick-Step) drugu godinu zaredom slavio je na klasičnoj jednodnevnoj utrci Kroz Flandriju. Stazu od Roeselarea do Waregema u dužini od 180 kilometara Lampaert je prešao za 4:09:40 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U završnici utrke odvojila su se petorica biciklista, a Lampaert je napadom u zadnjem kilometru ostavio iza sebe konkurente i po drugi puta je slavio na prestižnom klasiku.

Drugo mjesto osvojio je Nizozemac Mike Teunissen, a treći je bio Belgijanac Sep Vanmarcke, koji su zaostali dvije sekunde.

REZULTATI:
1 Yves Lampaert (Bel-Quick-Step) 4:09:40
2 Mike Teunissen (Niz-Team Sunweb) +0:02
3 Sep Vanmarcke (Bel-Drapac Cannondale) 0:02
4 Edvald Boasson Hagen (Nor-Dimension Data) 0:02
5 Mads Pedersen (Dan-Trek-Segafredo) 0:02
6 Zdenek Stybar (Češ-Quick-Step) 0:29
7 Tiesj Benoot (Bel-Lotto Soudal) 0:30
8 Greg Van Avermaet (Bel-BMC) 0:59
9 Niki Terpstra (Niz-Quick-Step) 0:59
10 Jasper Stuyven (Bel-Trek-Segafredo) 0:59

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.