Bild unatoč pobjedi kritizira Kovača: ‘Ovako skupi Bayern muči se protiv najlošije momčadi skupine’

Foto: fah

“Bayernova igra bila je s*anje do prvog pogotka”, piše Bild o klubu Nike Kovača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovako skupi Bayern muči se protiv najlošije momčadi skupine. Loš tempo, malo ideja, a tek nakon sat vremena igre i vodećeg pogotka je bilo bolje”, navode.

Kritike su nastale nakon pobjede 2:0 protiv AEK-a u Ateni. Kovač je nakon utakmice poručio da je njegova momčad odigrala jako dobru utakmicu i dominirala cijelim susretom, da je zasluženo slavila i da je vidio puno dobrih stvari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.