Mamić pojasnio kako sada živi: ‘Imam sreće što moj brat Zoran već tri godine radi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima pa mi on pošalje nešto novca’

Foto: Facebook

Zdravko Mamić mogao bi ostati bez 52 milijuna kuna i imovine ukoliko presuda postane pravomoćna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Moja je imovina blokirana. Svi članovi moje obitelji su blokirani”, rekao je Zdravko Mamić u intervjuu za N1, no dodao je kako u Hercegovinu dobro živi jer mu pomaže brat.

“Imam sreće što moj brat Zoran već tri godine radi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima pa mi on pošalje nešto novca”, dodao je.

Rekao je i kako se neće uključivati u nogomet u Bosni i Hercegovini jer je njegova jedina ljubav Dinamo te da se veseli tome što njegova presuda sada ide na Vrhovni sud.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.