Bilićevi favoriti na SP-u: ‘Brazil ima posebne igrače, Španjolska iskustvo, Francuzi zajedništvo’

Foto: fah

Slaven Bilić, bivši hrvatski izbornik, u kolumni objavljenoj u London Evening Standardu otkrio je kako brazilsku te španjolsku i francusku reprezentaciju smatra favoritima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Brazil jer ima posebne igrače – poput Neymara, Philippea Coutinha i Gabriela Jesusa – koji mogu odlučiti utakmice. Da, znam da Južnoamerikanci povijesno ne osvajaju naslove u Europi, ali Brazil je uspio 1958. godine u Švedskoj. Zašto sada ne bi ponovio tadašnji uspjeh? Naravno da je Neymar ključ Brazila. Svi se nadaju da je njegova napuknuta koščica u stopalu zacijelila i da će biti na 100 posto”, smatra on.

“Španjolska je drugi izbor. Španjolci imaju iskustvo u obrani, sjajan vezni red, ali mogu li zabijati golove kada je to potrebno? Costa je napadač koji će namučiti svakog braniča, a užitak će biti gledati Iniestu koji je jedan od najboljih veznjaka modernog nogometa”, dodao je.

“Francuzi izgledaju posebice snažno u veznoj liniji koju predvode Pogba, Kante, Matuidi i N’Zonzi. I u napadaju posjeduju kvalitetu s Griezmannom i Mbappéom. Šteta što zbog ozljede nema Dimitrija Payeta”, napisao je Slaven Bilić koji spominje i Njemačku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.