Bivša NBA zvijezda Lamar Odom pronađen bez svijesti u javnoj kući

epa04976887 (FILE) Los Angeles Lakers' Lamar Odom responds to questions during a press conference in Los Angeles, California, USA, 16 June 2010. Lamar Odom, a two-time NBA champion with the LA Lakers, was hospitalized on 13 October 2015 after being found unconscious in a US brothel, local police said. Odom, 35, was found unresponsive in his room at the Love Ranch in Crystal, Nevada, according to a statement from the Nye County's Sheriff Office. Prostitution is legal in parts of the state. EPA/JOHN G. MABANGLO CORBIS OUT

Bivša NBA zvijezda Lamar Odom hospitaliziran je sinoć nakon što je pronađen bez svijesti u jednoj javnoj kući u Nevadi, objavila je američka policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši suprug reality zvijezde Khloe Kardashian, prebačen je u bolnicu u Las Vegasu, dodao je ured šerifa u Nyeu, 130 km sjeveroistočno od “svjetske prijestolnice zabave”.

Kako javlja portal koji se bavi životima slavnih osoba TMZ, 35-godišnji bivši košarkaš se “bori za život”.

Odom je osvojio dva naslova prvaka NBA s Los Angeles Lakersima 2009. i 2010. S reprezentacijom SAD-a, osvojio je brončanu medalju na Olimpijskim igrama u Ateni 2004. Zadnju utakmicu odigrao je 2013. u dresu Los Angeles Clippersa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Popularnost mu je eksplodirala kada se pojavio u reality showu koji prati život obitelji Kardashian. Oženio se s jednom od kćeri Kardashian, Khloe, u prosincu 2010. Supružnici Odom su dobili i vlastiti reality show prije nego su se razveli u prosincu 2013. Odom je, kada se razvodio, bio osuđen zbog vožnje pod utjecajem alkohola na tri godine uvjetno te je morao ići na liječenje.

Osobni život Lamara Odoma obilježile su brojne tragedije. Odgajala ga je baka nakon što je izgubio majku u 12. godini. Osim toga, 2006. godine izgubio je jedno od svoje troje djece koje je imao s prvom suprugom Lizom Morales.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.