Bivša predsjednica u Tokiju: Kolinda Grabar-Kitarović bodrila Donnu Vekić, ali i Čilića te Dodiga

Foto: Facebook/Kolinda Grabar-Kitarović

Kako smo već pisali hrvatska tenisačica Donna Vekić plasirala se u drugo kolo olimpijskog turnira. Naime, Donna je svladala nakon velike borbe Francuskinju Caroline Garciju s 2:1 u setovima. Inače, 27-godišnja Francuskinja danas je 51. tenisačica svijeta, a naša Donna slavila je 6:2, 6:7(2), 6:3 za dva sata i 48 minuta igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vekić je do pobjede stigla i uz podršku bivše hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, koja je meč pratila s tribina u društvu teniske delegacije.

Inače Kolinda je s tribina bodrila i Marina Čilića te Ivana Dodiga, koji su također slavili pobjedu u paru te su tako hrvatski predstavnici i predstavnice u tenisu od četiri dobili četiri meča. Kolinda se nakon meča i zadržala u kraćem razgovoru s hrvatskim tenisačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glede Donne Vekić, ona će plasman u osminu finala olimpijskog teniskog turnira tražiti preko Bjeloruskinje Arine Sabaljenke koja je 6:2, 6:1 nadigrala Poljakinju Linette. Donnu pred kraj današnjeg programa čeka i nastup u 1. kolu igre parova s Darijom Jurak. Hrvatice igraju protiv Amerikanki Melichar i Riske.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.