Bjelica: ‘Zadovoljni bodom, najzadovoljniji prezentacijom protiv izuzetno talentirane ekipe”

Foto: snimka zaslona

U emisiji Lige prvaka trener Modrih Nenad Bjelica, stručni suradnici Tomislav Ivković, Igor Cvitanović i HRT-ov sudački ekspert Mario Strahonja prokomentirali su sinoćnju utakmicu protiv ukrajinskog Šahtara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Bila je teška utakmica, težak protivnik, ali znali smo što nas tamo očekuje. Izuzetno talentirana ekipa, nepredvidiva, s puno Brazilaca. Mislim da smo se dobro prilagodili i u ofenzivi smo bili opušteniji nego u Manchesteru, pokazali smo više hrabrosti u ofenzivi i zadovoljni smo s ovim bodom, ali najzadovoljniji smo s prezentacijom, rekao je trener Bjelica.

– Bio sam ponosan kako je Dinamo igrao. Ne mogu prežaliti jer mislim da je Dinamo zaslužio sva tri boda. Igrao je kompaktno i bio je kvalitetniji, rekao je Cvitanović.

– Vrhunska predstava i zadovoljio me Dinamov pristup. To je bila utakmica na nivou Lige prvaka, gdje je bilo agresivnosti, gdje Dinamo nije dozvolio previše prostora pogotovo u sredini gdje su visili protivniku za vratom, rekao je Ivković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudački ekspert Mario Strahonja rekao je da suđenje bilo prolazno dobro, te da su ključne odluke bile ispravne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.