Čabraja: Ništa novo za nas; Zekić: Očito je ovo sezona patnje

Foto: fah

Lokomotiva i Osijek su u prvom susretu 24. kola SuperSport HNL-a odigrali 1:1. Osječani su do izjednačenja i boda došli golom Miereza s bijele točke u četvrtoj minuti sudačke nadoknade. Isti suparnici će se sljedećeg tjedna sučeliti u četvrtfinalu Hrvatskog kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Dosta teška utakmica, za gledatelje vjerojatno negledljiva. Dosta grešaka s obje strane, a rezultat na kraju realan. Nakon Pule još jedan čudan gol, ušli smo onda u nervozu. Znamo da je Lokomotiva opasna, znamo što su napravili Dinamu. Nemamo vremena za veliku priču, slijedi nam Kup, rekao je trener Osijeka Zoran Zekić.

– Pokazujemo dva različita lica, jedno doma, drugo vani. U nogometu je najteži kontinuitet i ponavljanje, to je razlika u klasi. Morat ćemo očito patiti do kraja, takva je sezone. U Kupu opet isto mjesto, opet borba, nadam se da ćemo biti malo kvalitetniji, igrački i rezultatski, nada se Zekić.

Trener Lokomotive Silvio Čabraja nezadovoljan je nakon devetog domaćeg remija:

– Ništa novo i neviđeno kod nas. Osijek smo limitirali, mislim da nisu imali niti jednu priliku tijekom 90 minuta i eto. Osijek nije htio pretjerano igrati, sve su tražili dugim loptama Mierezu, dosta rastrgano je sve to bilo. Osijek se čak postavio u nekakvom niskom bloku, svaki njihov kontakt, 90 posto toga, bio je upućen Mierezu, ali mogu reći da smo ga dobro zatvorili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je Lokosima deveti domaći remi:

– Da, a mislim da smo sedam puta od toga vodili i onda primali golove u nadoknadi ili na samom kraju. Morat ćemo to proanalizirati, kad protivnik ne može ništa, a mi onda kiksamo.

Očekuje li sličnu utakmicu u Kupu sljedeći tjedan?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ne znam koliko će biti drugačija utakmcia, ali neće završiti neriješeno, to mogu sigurno reći, netko će pobijediti, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.